Tarih: 29.05.2019 11:16

CHP Manyas örgütünden İmamoğlu´na bağış desteği

Facebook Twitter Linked-in

CHP Manyas İlçe örgütünün organize ettiği bağış kampanyasında partililer ve vatandaşlar Millet İttifakı´nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu´na destek için yarıştı.
CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın ve partililer İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için açılan destek kampanyasına katılarak destek verdiler.
Geçtiğimiz hafta içerisinde İş Bankası önünde toplanan partililer, 23 Haziran´da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Millet İttifakı adayı olan Ekrem İmamoğlu´na maddi destek olmak amacıyla bağış desteğinde bulundular.
İmamoğlu´na destek kampanyaya katılan Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, ?Manyas Belediyesi olarak Beylikdüzü Belediyesi ile kardeş belediyeyiz. Bu anlamda Ekrem İmamoğlu ile güzel bir dostluğumuz oluştu. Bizde bu demokrasi mücadelesine katkı vermek istedik.? dedi.
CHP Manyas İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker ise ?Bu bir İstanbul yarışı değil, demokrasi mücadelesidir. Bu demokrasi mücadelesinde bizim de katkımız olsun istedik.? dedi.
Belediye Başkanı Barçın ve partililer daha sonra banka şubesine giderek bağışlarını yaptılar.
Haber: Sibel Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —