CHP milletvekillerine yumurtalı saldırı
Şanlıurfa´da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) milletvekilleri, 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Temmuz 2016 - Perşembe 23:07
Güncelleme: 14 Temmuz 2016 23:07
CHP milletvekillerine yumurtalı saldırı

Şanlıurfa´da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) milletvekilleri, 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Durumu fark eden polis, birkaç yumurta atan gruba müdahalede bulunarak, ellerindeki yumurtalara el koydu.
Şanlıurfa´da temaslarını sürdüren CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça ve Mehmet Tüm, İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Dursun Çiçek, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, kentin simgesi Balıklıgöl´ü gezdi. CHP´li heyet, burada balıklara yem atıp dilek tuttuktan sonra Hasan Paşa Camisi´ne doğru giderken, 20 kişilik grup, yumurtalı protestoda bulundu. Durumu fark eden polis, birkaç yumurta atan gruba müdahalede bulunarak, ellerindeki yumurtalara el koydu. Polis, protestocu grubu önce çembere aldı, ardından da alandan uzaklaştırdı. Gerginlik nedeniyle CHP heyeti de araçlarına binerek alandan ayrıldı.
Heyette bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, ?Şanlıurfa´da bazı belediyelerin yolsuzluklarını ortaya çıkardım. Bu nedenle bu adamlar, parayla tutuldu ve saldırı gerçekleşti? diye konuştu.
Haber Merkezi

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı