Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CHP adayı Sarı net konuştu: Balıkesir kazanacak

CHP adayı Sarı net konuştu: Balıkesir kazanacak

CHP 28. dönem Balıkesir Milletvekili adayı Serkan Sarı ziyaret ettiği Manyas’ta net konuştu: Balıkesir kazanacak.

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Serkan Sarı, seçim çalışmaları için Manyas İlçesi’ni ziyaret etti. 

CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker ve yönetimi, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, önceki dönem Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve partililerle birlikte ilçe merkezindeki esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Sarı, ilçe merkezinde yaşayan vatandaşların en büyük sorununun doğalgaz olduğunun kendisine aktarıldığını belirterek, bu sorunun CHP iktidarında kökten çözüleceği sözünü verdi. 

Manyas ziyareti programının devamında Eskimanyas, Boğazpınar, Kulak, Eskiçatal, Tepecik ve Çamlı kırsal mahallelerini ziyaret ettiklerini kaydeden Sarı “Buradaki hemşerilerimiz köy hayatının bittiğini, köyde kimselerinin kalmadığından yakınarak göç sorununa dikkat çekti. Gördük ki çoğu kişi farklı yerlere göçmüş. Manyas bunu hak etmiyor. ‘Sana Söz’ diyerek çıktığımız bu mücadelede Manyas’ı güzel yarınlarla buluşturacağız.’’ şeklinde konuştu. 

Manyas programı sona erdikten sonra Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (BANSİAD) düzenlediği iş dünyası buluşmasına katılarak sürdüren Milletvekili adayı Sarı, “Bandırmamızın ihtiyaçlarını, sorunlarını masaya yatırdık. İş dünyasından gelen talepler doğrultusunda iktidarımızda gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi anlattık. Bandırma’ya hak ettiği yatırımları en kısa sürede getireceğiz.” diyerek sözlerine ekledi. 



Anahtar Kelimeler: adayı konuştu: Balıkesir kazanacak
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli