Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP adayı Sarı’dan barış ve huzur sözü

CHP adayı Sarı’dan barış ve huzur sözü

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Serkan Sarı, seçim çalışmaları için ziyaret ettiği Karesi ve Balya İlçelerinde gerçekleşen hayırlara katıldı.

Karesi ve Balya kırsal mahallelerinde düzenlenen hayırlarda yer alan Sarı, daha sonra CHP Erdek İlçe Başkanlığı’nca Erdek Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge katıldı. 
Miting alanında coşkulu bir kalabalık tarafından Türk Bayraklarıyla karşılanan CHP temsilcilerine mitinge katılanlar yoğun ilgi gösterdi. 
Mitingde konuşma yapan CHP Balıkesir Milletvekili adayı Serkan Sarı, Erdek halkının CHP’nin bir evladını daha sevgiyle bağrına bastıklarını açıklarken, Serkan Sarı’nın sözleri, coşkulu kalabalık tarafından dakikalarca alkışlandı: 
Bu topraklarda hiçbir kesimi ayırt etmeden, kardeşçe yaşamayı, barışı ve huzuru sağlayacakları sözüne veren Sarı, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Size söz yine baharlar gelecek.” diyerek konuşmasını noktaladı. 
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen mitinge; CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ensan Aytekin, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Balıkesir İl ve İlçe Teşkilatları, Milletvekili adayları Serkan Sarı, Selim Panç, Dilek Yalçın, Muharrem Koç, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ile vatandaşlar katıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: adayı barış huzur
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false