Tarih: 13.05.2012 00:00

CHP Balıkesir örgütü Ankarada

Facebook Twitter Linked-in

CHP Balıkesir İl Yönetimi Muzaffer Mavuk başkanlığında Ankara`da bir dizi temaslarda bulundu. Mavuk, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu 27 Mayıs`ta yapılacak il kongresine davet etti.
CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk başkanlığındaki CHP Balıkesir İl Yönetimi bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara`ya geldi. CHP genel Merkezi`nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ile görüşen il yönetimi daha sonra TBMM`ne geçerek Balıkesir milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile TBMM`deki makamında görüşen İl Yönetimi, Balıkesir Kadın Kolları ve Gençlik Kolları daha sonra CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova ve CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş`e ziyarette bulundular. CHP genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ile TBMM`deki makamında görüşen CHP İl Yönetimi daha sonra CHP Grup toplantısına katıldı.
CHP Balıkesir İl Yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu TBMM`deki makamında ziyaret etti. CHP İl Yönetimi ve CHP Balıkesir milletvekilleri ile bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu Balıkesir hakkında bilgiler aldı. İl Başkanı Muzaffer Mavuk Genel Başkan Kılıçdaroğlu`nu 27 Mayıs`ta yapılacak olan Balıkesir il kongresine davet etti.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —