Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Erdek İlçe Başkanı Tuna: “Halkımız, bu iktidarı değiştirmek için kararlı gözüküyor”

CHP Erdek İlçe Başkanı Tuna: “Halkımız, bu iktidarı değiştirmek  için kararlı gözüküyor”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, “14 Mayıs seçimlerini kazanmak için büyük bir çalışma içindeyiz” dedi.

CHP Erdek örgütü olarak 2-3 yıldır sahada çalışmalar yaparak, vatandaşlara dokunmak için çaba harcadıklarını vurgulayan Tuna, şunları söyledi:“Ev ev dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini bire bir dinliyoruz. Vatandaşlar, pahalılıktan yakınıyor ve AKP iktidarına karşı çok öfkeliler. Evlerde tencere kaynamıyor. Halkımız, bu iktidarı değiştirmek için kararlı gözüküyor.”Son aylarda vatandaşların, CHP’ye üye kaydı yaptırmak için çok istekli olduklarının altını çizen Tuna, son dönemde, 65 yeni üye kaydı yaptıklarını açıkladı.
Vatandaşla buluşmalarında, cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Parti Genel Başkanı Muharrem İnce’ye büyük öfkenin olduğunu gözlemlediklerinin altını çizen Tuna, “Millet İttifakı” cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Çanakkale mitinginde Balıkesir ve Çanakkale’nin birer bakanı olacağını açıklayarak, yanında bulunan Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ı bakanlık için işaret etmesini memnuniyetle karşıladıklarını ve gurur duyduklarını sözlerine ekledi. 

Haber: Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli