Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP İlçe eski Başkanı Panç iddialı konuştu: “En az 5 vekil”

CHP İlçe eski Başkanı Panç iddialı konuştu: “En az 5 vekil”

CHP Bandırma İlçe eski Başkanı ve CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Dr. Selim Panç, genel seçimlere yönelik değerlendirmede bulundu.

CHP olarak Balıkesir’de hedeflerinin en az 5 milletvekili çıkarmak olduğunu işaret eden Panç, çalışmaları konusunda bilgi verdi. 
Panç, “Biz 2023 yılında, cumhuriyetimizin ve partimizin kuruluşunun 100. yılında biz bu millete hizmetkar olduğumuzu göstereceğiz. İktidar olacağız ve göreceksiniz ki 2023 yılında halkımızın iktidar olduğu, halkın yılı olacak. Hep birlikte Türkiye’yi güzel günlere taşıyacağız.” dedi. 
Partilerini iktidara taşımak için gece gündüz çalışacaklarını aktaran Panç, “Partimizin 1. parti olması ve en az 5 milletvekili çıkarması konusunda başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.  
Milletvekili seçilmesi durumda Bandırma’nın sorunlarına hızlı bir şekilde eğileceğini kaydeden Selim Panç “Bandırma hak ettiği yerde değil, örneğin yılan hikâyesine dönmüş bir kültür merkezi hikayesi var. Orası mutlaka bitirilecek. 2’ncisi ETİ Maden fabrikamız var buranın ne yazık ki şlam diye bir sorun var. Biz ETİ Maden’i şlam atığı üretmeyen uç ürünler yapan bir noktaya getirmemiz gerekiyor. Bandırma’ya içinde havuzların, tenis kortlarının, spor sahalarının olduğu büyük bir spor kompleksini mutlaka yaptırmalıyız. Bunlar için çabalayacağım. Mevcut stat Bandırmaspor’a yetmiyor. Bandırmaspor’a modern bir stat için mücadele edeceğim. Hastanemiz yetersiz. Buranın depreme dayanıklılığı ölçülmeli ve çalışma yapılmalı. Ayrıca yeni bir devlet hastanesine ihtiyacımız var. 500 yataklı bir devlet hastanesi yapmalıyız, bu da Karacabey tarafında olmalı.” diye konuştu. 
Bandırma’nın fazlasıyla il olmayı hak ettiğini belirten Selim Panç, “Bandırma bugün hak ettiği noktada değilse bu il olmamanın getirdiği dezavantajdan dolayıdır. Bandırma’nın il olması için bir fırsat oluşursa ben bunun içinde çalışacağım.” dedi. Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Başkanı iddialı konuştu: vekil”
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı