CHP Lideri, iş dünyası ile buluşuyor
Balıkesire gelerek iş dünyası ile buluşacağı açıklanan CHP Lideri Kılıçdaroğlunun onuruna verilecek yemeğe, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği BESOBta davet edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Kasım 2013 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 25 Kasım 2013 00:00
CHP Lideri, iş dünyası ile buluşuyor
Balıkesir`e gelerek iş dünyası ile buluşacağı açıklanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu`nun onuruna verilecek yemeğe, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği BESOB`ta davet edildi. 
CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Milletvekili H. Ahmet Gümüş, Karesi İlçe Başkanı Yaşar Evci, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ethem Semih Erdem, BESOB`a ziyarette bulunarak BESOB Başkanı Mesut Aşanel`e 28 Kasım`da Balıkesir`e gelerek, iş dünyası ile buluşacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun iştirak edeceği yemeğin davetiyesini verdiler.
BESOB`a yapılan ziyarette kısa bir açıklama yapan CHP Milletvekili H. Ahmet Gümüş, iktidarın icraatın başı olduğunu muhalefetin ise denetçilik görevi olduğunu söyledi.
Demokrasinin eleştiri üzerine kurulu olduğunu hatırlatan Milletvekili Gümüş, CHP`nin kime oy verdiğine bakmaksızın iş dünyasının bütün aktörlerini Balıkesir`de kucaklamayı hedeflediğini söyledi. 
Gümüş "Ekonomideki sıkıntı cari açık sıkıntısı kronik hale geldi bu devam edeceğe benziyor. Dünyadaki bol para dönemi bitiyor. Piyasada olması gerekenden 27 kat daha fazla para var. Türkiye`ye her ay 3,5 milyar dolar sıcak para girmezse ekonominin çarkları dönmez. İşte ekonominin çarklarının bol para olmadan da dönebileceği bir sistem kurmak gerekiyor" dedi. 
CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Balıkesir`de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun da katılacağı iş dünyası ile toplantının 14 il`de yapıldığını, iş dünyasının sorunlarının dinlenmesi, istemlerinin TBMM`ye taşınması için 28 Kasım`da Kemal Kılıçdaroğlu`nun Balıkesir`de Asya Termal`de iş dünyası ile buluşacağını kaydetti. 
Başkan Mavuk, CHP Liderinin 28 Kasım`da bütün gününü Balıkesir`e ayırdığını, sabah 10`da özel uçak ile Balıkesir`e ineceğini ilk olarak Ticaret Borsası`nı ziyaret edeceğini, ardından Küçüksan`a, Ziraat Odası ve BESOB`a geleceğini, öğlen yemeğini ise Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada işçiler ile birlikte yiyeceğini söyledi. 
Aşanel: "Piyasa çok durgun"
BESOB Başkanı Mesut Aşanel, siyasetçilerden beklentilerinin bu olduğunu iş dünyası ile siyasetin iç içe olması gerektiğini belirtti. 
Başkan Aşanel "Sorunlarımız aktarmak ile bitmiyor. Ama piyasalar durgun. Biz bu sıkıntıların bir an evvel bitmesini istiyoruz. Birçok sorun sadece bu iktidar döneminden değil daha önceden geliyor. Ziyaretiniz için ve davetiniz için teşekkür ediyoruz." dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı