Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu 27 Nisan’da Balıkesir’e geliyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu 27 Nisan’da Balıkesir’e geliyor

CHP Genel Başkanı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Nisan Perşembe günü Balıkesir’e geliyor.

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 27 Nisan Perşembe günü Balıkesir’de gerçekleştireceği mitinge vatandaşları davet etti. 
Tüm Türkiye’nin tarihi bir seçime gittiğini, yaşanan ekonomik krizin artık vatandaşın dayanma gücünü bitirdiğini belirten Aytekin “27 Nisan’da Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda Genel Başkanımız ve Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacağız. Tüm Balıkesirli hemşerilerimizi bu büyük coşkuya ortak olmaya çağırıyoruz.” dedi.  
27 Nisan Perşembe günü saat 13.00’da Balıkesir Kuvayı Milliye Meydan’ında tarihi bir buluşma yaşanacağını ifade eden Aytekin, devamında şunları kaydetti: “Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı yardımcıları olacak olan Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Ali Babacan ile birlikte Balıkesirli hemşerilerimizle buluşacak. Bu özel buluşmaya tüm hemşerilerimizin tanık olmasını istiyoruz. Biz bu kampanya döneminde vatandaşın sorunlarını konuşuyoruz. Mutfaktaki yangını, işsiz bırakılan gençleri konuşuyoruz. 20 yıllık iktidara ‘yeter artık’ diyenler artık sandığı bekliyor.”
Haber Merkez  



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı