Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Erdek'ten zeytin fidanı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Erdek

CHP Erdek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Devrim Zeytinyağı Fabrikası Sahibi ve İşletmecisi Devrim Korkmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na zeytin fidanı hediye etti.

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi’nin TBMM’de düzenlenen grup toplantına katılmak üzere Ankara’ya gitti. 

CHP Erdek İlçe Teşkilatı’nın Ankara ziyaretinde yönetim kurulu üyesi Devrim Korkmaz’da yer aldı. 

CHP Erdek İlçe Teşkilatı, grup toplantısı sona erdikten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mecliste bulunan makamında ziyaret edildi.

CHP Liderinin makamında ağırladığı CHP Erdek heyetinde yer alan Devrim Korkmaz, Kılıçdaroğlu’na zeytin fidanı hediye ederken, Erdek’in zeytin ve zeytinyağını marka yapma yolunda ilerlediklerini paylaştı. 

Ankara ziyareti sona erdikten sonra ilçeye dönen CHP Erdek İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Devrim Korkmaz, ziyaret hakkında gazetemize yaptığı açıklamada “Güzel Erdek’imizin siyah incisi, barışın simgesi zeytin fidanını Genel Başkanımıza hediye ettik. Tüm dünyada ve ülkemizde barış huzur ve mutluluk eksik olmasın. Son yıllarda ülkemizde artan yangınlarda çok fazla zeytin ağacımız yandı, dileğim bu yangınlar artık son bulur.” dedi 

Haber: Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli