Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP listesinden aday Burak Dalgın’dan Erdek ziyareti

CHP listesinden aday Burak Dalgın’dan Erdek ziyareti

DEVA için CHP’yi işaret eden CHP Balıkesir 3. sıra Milletvekili adayı Burak Dalgın, seçim çalışmaları için Erdek’i ziyaret etti.

DEVA için CHP’den Milletvekili adayı olarak gösterilen Burak Dalgın, beraberinde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bursa Kurucu İl Başkanı Serkan Özgöz ve teşkilat mensupları ile birlikte seçim çalışmalarında bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti. 
CHP Balıkesir 3. sıra Milletvekili adayı Burak Dalgın ve beraberindeki heyetin ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretin ilk durağı DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanlığı oldu. 
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine yönelik değerlendirme yapıldıktan sonra 8S. 7’de Baştarafı Sahife 1’de
CHP ve DEVA Partisi Erdek İlçe Teşkilat mensupları, milletvekili adayı Burak Dalgın ve beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmaları kapsamında, Takunyacılar Sokağı esnafı, Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği, yerel basın, CHP Erdek İlçe Başkanlığı, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve meclis üyeleri, Habitat Sokağı esnafı, Erdek Ticaret Odası Başkanı Turan Gün, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Avlar, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası
Başkanı Vahit Kocabıyık ile Kafkas Limited Şirketi ortaklarından Mehmet Arslan ofisinde ziyaret edildi. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Metin Elitok, konuklarıyla birlikte sahada yürütülen seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, esnaf ve vatandaşların Millet İttifakı’na göstermiş olduğu desteklerine teşekkür ederken, eleştiri ve öneriye kulağını kapatmış bir yönetim anlayışının 14 Mayıs Pazar günü sona ereceğini sözlerine ekledi.

Haber: Tuncay Ertan 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false