CHP Milletvekili Gümüş Manyasta
CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Manyasın Kızıksa Beldesinde ve Boğazpınar Köyünde çalışmalarda bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Eylül 2012 - Salı 00:00
Güncelleme: 25 Eylül 2012 00:00
CHP Milletvekili Gümüş Manyasta
CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Manyas`ın Kızıksa Beldesi`nde ve Boğazpınar Köyü`nde çalışmalarda bulundu.
Gümüş, Manyas`ta esnafı ziyaret ettikten sonra akşam Kızıksa Beldesi`ne geçti. Kızıksa Beldesi`nden sonra Boğazpınar Köyü`ne geçti.
Gümüş, Manyas ziyareti sırasında yaptığı konuşmada çeltik üreticisinin ve hayvan üreticilerinin sorunlarına değindi. Çeltik fiyatlarının düşüklüğüne, mazot, gübre maliyetlerinin yüksekliğine değinen Gümüş, bu nedenle çeltik üreticisinin mağdur olduğunu, devlet desteklerinden yeterince yararlanamadıklarını belirtti ve çeltik üreticisi, verimsizlik ve kazançsızlıkla karşı karşıya bırakılmıştır dedi.
Büyükbaş hayvancılık sektöründe ise, ülkenin tümünde yaşanan dramın Manyas`ta da yaşandığını öne süren Gümüş, hayvancılar her yerde olduğu gibi Manyas`ta da büyük güçlükler altında ezilmektedirler. Yem, saman ve mazot hayvancı çiftçinin belini bükmektedir dedi.
Gümüş; "Halkımız ekonomik mağduriyetini terörle mücadelede çekilen acılar nedeniyle ikinci plana attı. Vatandaş, cebimiz boş bari yüreğimizi yaralamayalım diyor"
Gümüş, Manyas halkı AKP yönetiminin sıfır terör devralıp, ülkenin huzur ve güvenliğinin bozulduğunun farkında, vatandaş AKP`yi terör konusunda başarısızlıkla suçluyor. Eğer başarısızlık değilse AKP politikası büyük devletlerin politikalarına teslimiyettir diyor." dedi.
Gümüş; "AKP iktidarı Manyas`ta umutsuzluk kapısı olarak algılanıyor"
Vatandaş, eskiden sıkıntılarımız vardı ama ümitliydik şimdi ise hem sıkıntı içindeyiz hem de ümidimiz yok diyor açıklamasında bulunan Gümüş, AKP Manyas`ta umutsuzluk kapısı olmuş haberi yok diyerek sözlerini tamamladı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor