Tarih: 01.09.2014 18:26

CHP Milletvekilinden geçmiş olsun mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma’da son günlerde yaşanan yangınlar nedeniyle bir açıklama yapan CHP Balıkesir Milletvekili H. Ahmet Gümüş, Bandırma halkına geçmiş olsun dileğini iletti.
Bandırma`da yıkım çalışmaları devam eden pazar yerinde çıkan yangını gündeme getiren Gümüş, tüm ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Pazar yerinde söküm çalışmaları sırasında çıkan yangının ilçe halkında korku yarattığını ancak belediye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldüğünü belirtti.
Bilindiği gibi, yıkımı devam ede kapalı Pazar yerinde,sSentetik inşaat malzemelerinin alev alması ile büyüyen yangın çok yoğun bir duman yaymış ve ilçenin pek çok yerinden görülen bir hal almıştı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale edilerek söndürülmüş ve vatandaşlara ilkyardım müdahalesinde bulunulmuştu.
Gümüş, devamında şöyle konuştu: "Bandırma`da pazar yerinde çıkan yangın ve yangından dağılan koyu duman ilçede korkuya neden olmuştur. Çok şükür yangın söndürülmüş ve tehlike bertaraf edilmiştir. Yaşanan yangın olayı ve vatandaşta yarattığı korku nedeniyle tüm Bandırmalı hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunarım."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —