Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

CHP’DE YENİ BAŞKAN, BURAK İŞCAN

CHP’DE YENİ BAŞKAN, BURAK İŞCAN

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek Gençlik Kolları'nın yeni başkanı Burak İşcan oldu.

10 Mayıs tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından ataması gerçekleştirilen İşcan ve yönetimi Yeni Erdek Gazetesi’ni ziyaret etti. 

Gazetemiz sahibi Tuncay Ertan ile bir araya gelen İşcan göreve getirilmesinden dolayı onur ve mutluluk duyduğunu belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük iki eserinden biri dediği Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu göreve layık görüldüğüm için son derece gururlu ve onurluyum.
Beni bu göreve layık gören CHP Erdek İlçe Başkanım Hale Tuna ve yönetim kurulundaki tüm değerli büyüklerime teşekkür ediyorum.
Görev süremiz boyunca tarım, sağlık, turizm ticaret ve spor alanlarında sunacağımız projeler ile Belediye Başkanımız Burhan Karışık’ın yanında ve destekçisi olacağız.
Erdek’in sosyal ve kültürel yapısını güçlendirerek gençlerin ve kadınların aktif siyasette daha çok rol alması önemli hedeflerimizden biri olacaktır.
Halkımızın yararına olan her olayı destekleyecek zararına olabilecek her durumun karşısında duracağımızın sözünü veriyorum.
Türk Gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz
bekçileriyiz.
Her zaman her yerde ve her durumda Atatürk İlkelerinden ayrılmayacağımıza çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verir kendimizi büyük Türk Ulusuna adarız“

Erdek CHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Burak İşcan (Başkan)
İbrahim Coşmaz (Başkan Yardımcısı)
Semih Nihat Gülen (Sekreter)
Havva Ece Aydoğan (Sayman)
Doğuş Aycan (Basın Yayın Sorumlusu)
Selahattin Kapkin (STK Sorumlusu)
Görkem Reisoğlu (Örgütlerden Sorumlu)
Recep Teke (Bilişim Sorumlusu)
Yağmur Lap (Yaşlı ve Engellilerden Sorumlu)



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN BURAK İŞCAN
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli