Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP´li Ahmet Akın, seçim çalışmalarına hızlı başladı

CHP´li Ahmet Akın, seçim çalışmalarına hızlı başladı

Cumhuriyet Halk Partisi´nin seçim bildirgesini açıklaması sonrası CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, çalışmalarına hızlı başladı.

Milletvekili olduğundan bu yana sahada hiç eksik olmayan CHP Balıkesir Milletvekili Akın, CHP´nin 13. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin Balıkesir Mitingi ardından seçim çalışmalarına Bandırma ile devam etti.
Akın, CHP´nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin Balıkesir Mitingini şöyle yorumladı; ?13. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, Kuv-ayı Milliye´nin Başşehri Balıkesir´de halkımızın büyük
coşkuyla karşılandı. Teşekkürler Balıkesir, teşekkürler memleketimin yiğit insanları. Stadyumlara değil meydanlara sığmadık.? dedi.
Muharrem İnce´nin herkesin Cumhurbaşkanı olacağını, kimseyi ötekileştirmeden, toplumun her kademesini kucaklayarak, Türkiye´de huzur iklimini yeniden tesis edeceğini belirten Akın, Bandırma Belediyesi´nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği iftar programında hemşerileriyle buluştu.
Akın, yemek kazanlarının başına geçerek, iftar menüsünün dağıtımını kendisi üstlendi. Halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Akın, Ramazan´ın birlikle ve dayanışmayı güçlendiren bir ay olduğunu dile getirdi.
Akın, sonrasında, Bandırma Belediyesi´nin düzenlediği Geleneksel Şehit ve Gazi Aileleri İftar Yemeği´ne katıldı. Şehit ve gazilerle ilgili konuları yakından takip eden Akın, ?Bu toprakları bize vatan yapan şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz? diye konuştu.
Akın, iftar yemeği sonrası da, yurttaşlarla bir araya gelerek sohbet etmeyi sürdürdü.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false