CHP’li Akın 23 Nisan’ı kıvançla, onurla, gururla kutluyoruz
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Türk Milleti’nin kendi yazgısını sahiplendiği gün olan 23 Nisan’ın 102’inci yılını coşku, kıvanç ve gururla kutladıklarını söyledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Nisan 2022 - Cumartesi 11:13
Güncelleme: 23 Nisan 2022 11:13
CHP’li Akın 23 Nisan’ı kıvançla, onurla, gururla kutluyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Türk Milleti’nin kendi yazgısını sahiplendiği gün olan 23 Nisan’ın 102’inci yılını coşku, kıvanç ve gururla kutladıklarını söyledi. Ahmet Akın, “Türk Milletinin kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bağımsızlığını kazanan, TBMM’nin açılışı ile iradesine kavuşan Türk Milleti’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Kuvayı Milliyenin Başkenti Balıkesir’in bir evladı ve kahraman Balıkesir’in milletvekili olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bir üyesi olmaktan onur duyduğunu ifade etti. Ahmet Akın şöyle devam etti:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin varoluşunun temel dayanağıdır. Demokrasi kalemiz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü ‘bayram’ olarak çocuklarına armağan eden Atatürk, çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni en somut bir şekilde bugünlere taşımış liderdir. 23 Nisan, Milletimizin en değerli varlığı, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri çocuklarımızın bayramıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk Milleti olarak bizim gururumuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyor, çocuklarımızın tüm ulusumuzun 102’inci yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı