Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP’li Akın, Gönen’den böyle seslendi:

CHP’li Akın, Gönen’den böyle seslendi:

“Millet, sandıkta kendisini karanlıkta bırakan ampulü söndürecek”

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Gönen’de ziyaretlerdi bulundu. 
CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar ve Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ile birlikte esnaf ve halkla bir araya gelen Ahmet Akın, Gönen Ticaret Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Ticaret Odası’nı ziyaret etti. 
Daha sonra Gönen Belediyesi’nin iştirakleriyle Çalıoba Mahallesi’nde 25.200 M2 alanda yapımına devam edilen Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesini yerinde inceleyen Akın, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’dan proje hakkında bilgiler aldı. Başkan Palaz, Gönen Belediyesi’nin iştiraki olan 1173,40 kWp gücündeki GES’in arazi düzleme ve kazık çakma çalışmaları tamamlanıp panel kurulumuna geçildiği ve santralin yıllık 1.5 milyon kWh'ten fazla elektrik üretebileceğini söyledi. 
Gönen Belediyesi’nin GES projesini önemsediklerini ifade eden Akın, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın güvencesi, göstergesidir. Bunun başarıl bir örneğini de Gönen Belediyemizi hayata geçiriyor. İktidara geldiğimizde 2023-2030 yılları arasında 18 bin megavatsaat rüzgâr, 35 bin megavat saat güneşi kuracağız; toplamda 56 bin megavat saati ilave edeceğiz. Enerji bir tasarım işidir ve biz enerji politikalarını tasarladık. Cumhuriyetin 2'nci yüzyılına girerken ülkemizi önce 2030, ardından 2050'lere taşıyacak olan enerji politikalarımızı 6 ilke, 6 tema, 6 sektör, 16 proje ve güçlü yönetişim vizyonuyla tasarladık. Güneş ve rüzgâr ve bu konuda büyük potansiyelimiz var. AK Parti iktidarının 20 yılda yapamadığını biz sadece 7 yılda yapacağız.” diye konuştu. 

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Gönen’ böyle seslendi:
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false