CHPli Koçyiğit, vakıf arazileri kurtarmaya çalışıyor
CHP Bandırma-Aksakal İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit, Camii Şerif Vakfı arazilerinin üzerinde başlatılan özel ağaçlandırma çalışmalarının durdurulması için Marmara Adasına gitti.
Erdek Haber
Yayın: 14 Ekim 2012 - Pazar 00:00
Güncelleme: 14 Ekim 2012 00:00
CHPli Koçyiğit, vakıf arazileri kurtarmaya çalışıyor
CHP Bandırma-Aksakal İl Genel Meclis Üyesi İsmet Koçyiğit, Camii Şerif Vakfı arazilerinin üzerinde başlatılan özel ağaçlandırma çalışmalarının durdurulması için Marmara Adasına gitti.
CHP Bandırma İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Koçyiğit Marmara Adası`ndaki Cami-i Şerif Vakfı`na ait araziler üzerinde özel ağaçlandırma çalışmalarının peşini bırakmıyor. Daha önce konuyu gündeme getirerek vakıf arazileri üzerinde özel ağaçlandırmaların yapıldığını ortaya çıkaran İsmet Koçyiğit bu kez de konuyu yargıya taşıdı.
CHP Bandırma İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Av. Volkan Gözükara ile birlikte önceki gün Marmara Adası`na giden İGM Üyesi İsmet Koçyiğit bir dizi incelemelerde bulundu.
Marmara Adası`nda yaşayan 10 kişi tüm ada halkı adına Av. Volkan Gözükara`ya vekalet verdi. Av. Gözükara da Marmara İlçesi Adliyesi`nde konu ile ilgili dava açtı 2 gün adada kalarak ada halkı ile görüşen Koçyiğit ve Av. Gözükara, Pazartesi günü birlikte düzenleyecekleri basın açıklamasıyla, konuyla alakalı çelişkileri yanlışları ve yasaların nasıl çiğnendiğini belgeleri ile açıklayacağı belirtildi
Tuncay Ertan
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 21.1 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.7 ° / 10 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 11 ° false
1

TÜRK YILDIZLARI BANDIRMA SEMALARINDA BÜYÜLEDİ

2

ADD burs verdiği öğrencilerle buluştu

3

Çelikspor’dan ikinci yenilgi

4

Erdek Limanı’nda kedi kurtarma operasyonu

5

BANDAK, 2025 Yürüyüş Sezonunu Kapıdağ’da Açtı

6

Akın ailesinin acı günü

7

Mustafa Çulcu Gönen’de