Çiçek yerine çocuklara bağış yapılması istendi
?Çiçek yollamayın, çocuklar için bağış yapın?
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Mayıs 2019 - Cuma 17:51
Güncelleme: 03 Mayıs 2019 17:51
Çiçek yerine çocuklara bağış yapılması istendi

?Çiçek yollamayın, çocuklar için bağış yapın?
Bandırma´da 4 Mayıs Cumartesi günü açılışını gerçekleştirecek olan Özel Misyadent Diş Polikliniği, ?Çiçek göndermeyin, ?Bizim Çocuklarımız´ için bağış yapın? çağrısında bulundu.
Bandırma´da 4 Mart Cumartesi günü açılışını gerçekleştirecek olan Misyadent Diş Polikliniği, açılış töreninde tüm Bandırmalılara anlamlı bir çağrıda bulundu.
Açılış törenine çiçek yollamak isteyen yurttaş ve kurumlara çağrıda bulunan Poliklinik, çiçek gönderilmesi yerine kentteki dezavantajlı çocuklar yararına faaliyet gösteren Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği´ne bağış yapılmasını istediklerini duyurdu.
Bağış yapan kişi ve kurumlar, önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak.
Çiçekler ?Bizim Çocuklarımız´ için olsun
Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği´ne bağış yapmak isteyenler Akbank TR 47 0004 6000 7888 8000 1610 70 No´lu hesaba para yatırabilecekler.
Bizim Çocuklarımız Sanat Kültür ve Doğa Derneği, Bandırma´da dezavantajlı konumda olan çocuklar için kültürel ve sanatsal gelişimi için faaliyetler düzenliyor ve çocuklar için okul kurulmasını hedefliyor.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Bandırma Belediye Başkanı seçilen Av. Tolga Tosun da kamuoyuna benzer bir çağrıda bulunmuş ve kendisine kutlama çiçeklerinin yerine Bandırma´da toplum yararına çalışan derneklere bağış yapılmasını istemişti. Haber Merkezi

  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi