Çiçekçiler 14 Şubat´a hazır
Sevgililer Günü bu yıl pandemi gölgesinde kutlanacak.
Erdek Haber
Yayın: 13 Şubat 2021 - Cumartesi 02:03
Güncelleme: 13 Şubat 2021 02:03
Çiçekçiler 14 Şubat´a hazır

Sevgililer Günü bu yıl pandemi gölgesinde kutlanacak. 

Hazırlıklarını tamamlayan Çiçekçiler, vitrinlerini kırmızı güller başta olmak üzere renk renk çiçeklerle doldurdu. 

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle çoğunlukla internet üzerinden sipariş alacak Çiçekçiler, perakende satışlar konusunda ise hafta sonundan umutlu. 

Her yıl kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü´nün bu yıl Pazar gününe ve pandemi nedeniyle hafta sonu kısıtlamalarına denk gelmesi çiçekçilerin morallerini bozdu. 

14 Şubat Sevgililer Günü´nde satışlarının arttığını söyleyen Çiçekçiler, bu yıl pandemi ve kısıtlamaları düşünerek mezattan geçmiş yıllara göre daha az miktarda çiçek temin ettiklerini dile getirdi. 

Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kendilerine Pazar günü özel satış yapma imkanı tanınmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Çiçekçiler, son hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi. 

Bu yıl pandemi ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle internet üzerinden siparişle satışların daha da yaygınlaşacağını umut ettiklerinin altını çizen Çiçekçiler, hafta sonu boyunca saat 10.00 ile 00.00 arasında hizmet vereceklerini, Saat 10.00 ile 17.00 arasında internet satışı, saat 17.00 ile 00.00 arasında ise evlere servis yapacaklarını açıkladı. 

Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: Çiçekçiler Şubat hazır
  • Cuma 12.9 ° / 2.1 ° false
  • Cumartesi 14.1 ° / 1.1 ° Güneşli
1

Bandırma Eski SGK Hastanesinin Yıkımına Başlandı

2

Damızlık Koç Satış Töreni 26 Mart’ta

3

Büyükşehir emeğe değer kattı, Ondan Yerel Market’i hizmete açtı

4

ERDEK’TE 12 MART PROGRAMI OCAKLAR İLKOKULU’NDA KUTLANDI

5

Halitpaşa İlkokulu, eTwinning Başarılarıyla İlçemizi Avrupa’ya Taşıyor

6

BANDIRMA’DA 55 YAŞINDAKİ EMEKLİ ÖĞRETMEN KAYIP

7

ERDEK BELEDİYESİ PERSONELİNE 90 BİN TL’LİK PROMOSYON ANLAŞMASI