Çınarlıda silahlar konuştu
Bandırma Çınarlı Mahallesinde, husumetli olduğu kişinin evine silahla rastgele ateş edilmesi sonucu bir çocuk başından vurularak ağır yaralandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Ocak 2014 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 06 Ocak 2014 00:00
Çınarlıda silahlar konuştu
Bandırma Çınarlı Mahallesinde, husumetli olduğu kişinin evine silahla rastgele ateş edilmesi sonucu bir çocuk başından vurularak ağır yaralandı.    
Barış Bozdemir, 10 NT 450 plakalı otomobiliyle daha önce aralarında husumet olduğu öne sürülen Efrahim Korkmazın, Çınarlı Mahallesi Meydan Sokak`ta bulunan evinin önüne geldi. Yanında getirdiği tabancayla eve rastgele ateş açan Bozdemir, daha sonra olay yerinden aracıyla kaçtı.
Açılan ateş sonucu, evde bulunan Efrahim Korkmazın kardeşi İbrahim Korkmaz (14) başından ağır yalandı. Yaralı Korkmaz, özel bir araçla Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırılırken derhal ameliyata alındı. Olayın ardından kaçan zanlı polis ekiplerince aranıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı