Cinayete kurban giden çiftler toprağa verildi
Geçtiğimiz günlerde Akçay Mahallesinde cinayete kurban giden çift ayrı mezarlara gömüldü.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Haziran 2014 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 25 Haziran 2014 00:00
Cinayete kurban giden çiftler toprağa verildi
Geçtiğimiz günlerde Akçay Mahallesinde cinayete kurban giden çift ayrı mezarlara gömüldü.
Edremit İlçesi Akçay Mahallesinde ikamet ettikleri evlerinde 21 Haziran akşamı evlerinde bıçakla öldürülmüş olarak bulunan karı kocanın cenazeleri Edremit Şehir Mezarlığına eşi ise Zeytinli Mezarlığında toprağa verildi.
Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulunan Muharrem Teköz (53) oğlu ve kızının yetişemediği cenaze namazına Edremit Bayramyeri Zekeriya Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası akrabaları ve mahallelilerin katılımı ile Edremit Şehir Mezarlığına defnedildi. Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülen Muharrem Teköz'ün (53) eşi Beyhan Teköz'ün (53) Müslümanlıktan çıktığı ve Hıristiyanlığı seçmesi sonucu din değiştirdiği öne sürülmesi iddiasıyla din görevlisi bulunmadan Zeytinli Mahallesi mezarlığında toprağa verildiği öğrenildi.
Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulunan Muharrem Teköz ve eşinin cinayete kurban gitmesine bir anlam veremediklerini dile getiren akrabaları, tek dileklerinin katil veya katillerin en kısa sürede yakalanması olduğu yönünde görüş bildirdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım