Çocuk istismarına karşı tek yürek olundu
Altıeylül İlçesinde eğitim gören öğrenciler ve ailelerinin ?Çocuk İstismarını Önlemek ve Bilgilendirmek´ amacıyla Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alteylül Belediyesi ortaklığında bir protokol imzalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Mayıs 2018 - Salı 23:37
Güncelleme: 22 Mayıs 2018 23:37
Çocuk istismarına karşı  tek yürek olundu

Protokol kapsamında görev alan kurum yetkilileri ile bir araya gelinen toplantıda konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, kurumlar tarafından yapılan yatırımların en önemlisinin eğitime yapılan yatırım olduğunun altını çizdi.
Avcı sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Çocuklar her ailenin çiçeği olduğu gibi bir toplumun da çiçeği, gülü, bülbülüdür. Onlara ne kadar değer verirsek, o çiçeği yetiştirmek için ne kadar gayret sarf edersek o kadar verim alırız. Bu günün çocukları, yarının yetişkinleri. Bir sayfaya ne yazarsanız o sayfada onu okursunuz. Çocuklarımıza da bugün ne verirsek yarın büyüdüklerinde onu alırız. Çocuklarımıza farklı istismarların önüne geçerek, sevgiyle muhabbetle yetiştirirsek onlar da büyüdüklerinde topluma faydalı birer birey olarak hayata devam ederler. Belediye olarak yaptığımız protokollerin en büyüğünü Milli Eğitim ve Balıkesir Üniversitesi ile yaptık.? dedi.

Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi