?Çocuklar Üşümesin? projesiyle ihtiyaç sahipleri sevindiriliyor
Sındırgı Büyükdağdere İlk ve Ortaokulu´nda okuyan öğrencilere atkı, bere, mont ve bot yardımında bulunuldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Ocak 2020 - Çarşamba 22:31
Güncelleme: 01 Ocak 2020 22:31
?Çocuklar Üşümesin? projesiyle ihtiyaç sahipleri sevindiriliyor

Sındırgı Büyükdağdere İlk ve Ortaokulu´nda okuyan öğrencilere atkı, bere, mont ve bot yardımında bulunuldu.
Çocuklara hediye edilen atkı ve bereler, Bandırma İlçesi Paşakent Mahallesi kadınları tarafından ?Çocuklar Üşümesin? projesi kapsamında elleriyle örüldü.
Bandırma İlçesi Paşakent Mahallesi Muhtarı Nurten Sarıaltın ile Paşakent Mahallesi´nde yaşayan kadınlar, soğuk kış günlerinde ?Çocuklar Üşümesin? projesi kapsamında ördükleri atkı ve bereleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe öncülüğünde Sındırgı´nın kırsal Büyükdağdere Mahallesi´nde yaşayan çocuklara hediye etti.
Büyükdağdere İlkokulu ve Ortaokulu´nda öğrenim gören çocuklara Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı´nın hayırseverlerle kurduğu gönül köprüsüyle mont ve bot yardımında da bulunuldu.
Verdikleri desteklerden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne ve Paşakent Mahallesi Muhtarı Nurten Sarıaltın ile mahalleli kadınlara teşekkür eden Büyükdağdere Mahallesi Muhtarı Osman Demir ?Çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor. Bu güzel hediyeler için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.? dedi.
Çocuklara, ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan kırtasiye malzemeleri de hediye edildi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 24.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 13.3 ° false
1

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açıkladı

2

Halit Yukay'ın ölümü hakkında iddianame hazırlandı

3

BANÜ’de “doğaya nefes” etkinliği

4

Bağımsız Türkiye Partisi’nden Bandırma’da sempozyum

5

Bandırma’ya tiyatro geliyor

6

ADD’de Geçlik Kolları seçimi

7

Yeşilçam efsanesi Ahmet Mekin: “Engin Çağlar, iyi insan ve iyi oyuncuydu”