Çocuklar kumbaralarındaki paraları gönderiyor
Barış Manço Kültür Merkezi’nde Bandırma Belediyesi tarafından depremzedelere yönelik toplanan yardımlar sırasında duygusal anlar yaşanıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı 13:01
Güncelleme: 14 Şubat 2023 19:19
Çocuklar kumbaralarındaki  paraları gönderiyor

Bazı paketlerden çocukların kendi harçlıklarıyla aldıkları malzemeler ve notlar çıkarken oyuncaklarını gönderen ve geçmiş olsun dileklerini ileten çok sayıda paket Bandırma Belediyesi tarafından bölgeye gönderildi. 
Bandırmalı çocukların yazdığı notlar çalışanları duygulandırdı. Bandırmalı çocukların duyarlılığı adeta yetişkinlere örnek olurken Bandırmalıları da gururlandırdı. 
Perşembe günü de Barış Manço Kültür Merkezi’nde duygulandıran ve Türk Milletinin felaket anlarında nasıl kenetlendiğini gözler önüne seren bir olay daha yaşandı. Gelen yardımları tasnif eden ekip bir kolide, iç içe geçmiş torbalar içinde bozuk paralar buldu. 
Edinilen bilgiye göre; iki kardeş kumbaralarını açarak içindeki paraları getirdikleri yardım kolisinin içine bıraktı.  Görevliler paraları AFAD hesabına yatırdı. 
Haber Merkezi
 

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı