Bugün, 16 Haziran 2024 Pazar

ÇOK YAKINDA DENİZ TAKSİLER

ÇOK YAKINDA DENİZ TAKSİLER

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın yakında Bandırma-İstanbul arası deniz taksilerin sefere başlayacaklarını söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın yakında Bandırma-İstanbul arası deniz taksilerin sefere başlayacaklarını söyledi.

31 Mart mahalli seçimlerinde büyük oy farkıyla Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın aradan geçen 50 gün içinde dur durak bilmeden yoğun bir çalışma içinde Bandırma’da vatandaşlar, bazı mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla buluştu. Büyükşehir Belediyesi Bandırma Hizmet Binası’nda vatandaşlar, bazı mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla buluşan Başkan Ahmet Akın, gazeteci Erdem Özcan’ın birkaç yıldan beri Bandırma –İstanbul feribot seferlerinin iptal edildiğini ve bu konuda bir çalışma yapılacak mı şeklindeki sorusuna; pek yakında ayni hatlarda deniz taksilerin sefer yapacaklarını söyleyerek şöyle cevap verdi; “ Bu yıl içinde ilk başlayacak olan deniz taksilerdir. Balıkesir Deniz Otobüsleri adı altında bu çalışmalar başladı, bu yazdan itibaren bu bölgede ve körfezde deniz taksilerimizi göreceksiniz. Alt yapısını hazırladık. İşte özellikle ilk başta Körfez tarafından Ayvalık, Ayvacık arası çalışacak bu arada sanıyorum Marmara Adası ve bu bölgeyle ilgili çalışma var. Bu dönem hızlıca taksimiz geliyor ardından da diğerleri de gelecek.. ““HABERİN İÇİNDEN: Düşünceler güzel, çok faydalı güzel işler yapalım düşüncesi çok çok güzel…Ama sevgili Ahmet kardeşim, sevgili Başkan; deniz taksileri düşüncesi de güzel ama bu taksiler Marmara Denizi’nde hele hele Bandırma İstanbul arasında hiç çalışamazlar…Feribotların güçlükle gidebildiği kötü hava şartlarında deniz otobüslerinin gidemediği bir gerçek iken deniz taksileri yerinden bile kıpırdayamaz !…”

Erdem ÖZCAN

 



ışık aktaş
23.05.2024 23:50:57
Başkana teş.ederiz ama biz Deniz otobüslerine bile binmiyoruz dalgadan ,deniz taksiye kesinlikle binilmez,feribot veya arabalı vapuru düşünsünler,4 senedir çok mağdur olduk

Anahtar Kelimeler: YAKINDA DENİZ TAKSİLER
  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli