Çömez, BGC’ye geliyor
Gazetecilerin sorularını yanıtlayacak
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe 00:47
Güncelleme: 06 Nisan 2023 23:27
Çömez, BGC’ye geliyor

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Turhan Çömez, 6 Nisan 2023 Perşembe günü, “Bandırma Gazeteciler Cemiyeti”nin(BGC)konuğu olacak. Çömez, saat 11.00’de, “Bandırma Manşet”in canlı yayınında, gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Ankara’dan, Bandırma’ya gelen Çömez, 6 Nisan Perşembe ve 7 Nisan Cuma günleri, bölgemizdeki seçim çalışmalarına katılacak.

Çömez, bilindiği gibi İYİ Parti’nin Balıkesir milletvekili adayı da olacak. 

Turhan Çömez, İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar genel cerrahi uzmanı olarak çalıştı. Daha sonra Tayyip Erdoğan’ın ısrarıyla siyasete girerek, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Balıkesir Milletvekili seçildi. 

2001-2008 yılları arasında milletvekilliğinin yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Erdoğan’ın özel kalem müdürü ve danışmanı olarak da görev yaptı.

2008’de, bu partiden ayrılarak İngiltere’ye giderek orada kendi kliniğini kurup, 13 yıl cerrah olarak çalıştı.

Çömez, halen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başdanışmanlığı görevinde bulunuyor.

Anahtar Kelimeler: Çömez geliyor
  • Salı 7.3 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 10.6 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 13.8 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek’te bölgesel gündem masaya yatırıldı

2

Erdek’teki bıçaklama olayının duruşması sürdü

3

Erdek’in Nüfusu 32 Bin 80 Oldu: Mahalle Mahalle Nüfus Dağılımı Açıklandı

4

72 Yaşındaki Hasta Beyin Tümörü Ameliyatıyla Sağlığına Kavuştu

5

Ticari gemiden denize düştü, arama kurtarma devam ediyor

6

Akın’ın yönetim anlayışı Bandırma’da memnuniyet yarattı

7

Burak İnci’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası