Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Çömez, hayatını kurtardığı gençle yıllar sonra bir araya geldi

Çömez, hayatını kurtardığı gençle yıllar sonra bir araya geldi

Turhan Çömez, 2007 yılında motosiklet kazasında bacağını kaybetmek üzere olan ve tedavisi için Bandırma’dan İstanbul’a feribot kaldırdığı genç ile yıllar sonra yeniden karşılaştı.

Seçim çalışmalarını sahada sürdüren Balıkesir milletvekili  adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez, Bandırma Cumartesi Pazarı’ndaki pazarcı esnafı ziyaretinde yıllar önce bacağı kopmak üzere olan, Bandırma’da tedavisi yapılamadığı için gece yarısı İstanbul’a feribot kaldırarak tedavi olmasına vesile olduğu Tamer Kaygısız ile karşılaştı.

Genel sağlık durumu iyi olan Kaygısız, Çömez’e minnettar olduğunu dile getirerek dikilen bacağında hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Çömez sayesinde ayağa kalkan genç, Çömez’e duygulu anlar yaşattı.

Olay: 2007 yılında Bandırma’dan Susurluk yönüne giden bir motosiklet, karşı yönden gelen başka bir motosiklet sürücüsü Tamer Kaygısız’a çarpmıştı. Kazada, her iki motosiklette yolculuk eden sürücüler yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Tamer Kaygısız’ın bacağının kopmak üzere olduğu teşhisi konuldu.Kazadan haberdar olan Turhan Çömez, hastaneye gelerek yaralıların durumları hakkında bilgi aldı. Kaygısız’ın bacağının Bandırma’da dikilemeyeceğinin anlaşılması üzerine, Çömez, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy ile görüşerek, bir deniz otobüsü istedi. Paksoy’un talebi kabul etmesinin ardından, “Uluç Ali Reis” adlı deniz otobüsü gece saatlerinde Bandırma Limanına yanaştı. Turhan Çömez ve diğer sağlık görevlilerinin eşliğinde ambulansla limana götürülen Kaygısız, deniz otobüsüne bindirildi. İstanbul’daki özel bir hastaneye yetiştirilen Tamer Kaygısız, hemen ameliyata alındı. Turhan Çömez, yaptığı açıklamada, vatandaşların telefon etmesiyle kazadan haberdar olduğunu, hemen yaralıların tedavi altına alındığı hastaneye gittiğini söylemişti.



A.Funda Meriç
23.04.2023 00:59:29
Ne mutluki Balıkkesirimizin böyle duyarlı bir adayı var. Bir insanın hayatına dokunabilmek .Bir Erdemdir Teşekkürler

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli