Çöp bahçede yok yok
Bandırma´da Haydar Çavuş Mahallesi 40 Merdiven Sokak´taki bir evin bahçesinden çıkanlar herkesi şaşırttı.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Temmuz 2016 - Perşembe 11:08
Güncelleme: 14 Temmuz 2016 11:08
Çöp bahçede yok yok

Bandırma´da Haydar Çavuş Mahallesi 40 Merdiven Sokak´taki bir evin bahçesinden çıkanlar herkesi şaşırttı.
İddiaya göre, çevrede ikamet eden bazı kişiler ile sokaktan geçenlerin rastgele attıkları atıklar bahçeyi çöplük haline getirdi.
Sıcakların da etkisiyle çevrede kötü kokuların yayılması ve sineklerin çoğalması üzerine mahalle muhtarı Nur Hancıoğlu belediyeye müracaat ederek çöplerin temizlenmesini istedi.
Bandırma İlçesi temizlik işinde sorumlu firmanın temizlik işçileri bahçeden 1 saat içerisinde 2 ton civarında çöp topladı.
İçinde kimsenin ikamet etmediği iki ev arasında kalan ve kime ait olduğu belirlenemeyen bahçeden çıkan koliler, cam ve plastik şişeler, soba boruları, boş yağ tenekeleri, paspaslar çıkarken içinde en ilginç olanı 4 metre boyundaki bir reklam panosu ise görenleri şaşırttı.
Muhtar Nur Hancıoğlu temizlik işleminin ardından bahçenin belediye tarafından ilaçlanacağını söyledi. Haber: Erdem Özcan

Anahtar Kelimeler: bahçede
  • Perşembe 31.9 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 35.6 ° / 21 ° Güneşli
  • Cumartesi 35.7 ° / 19.4 ° Güneşli
1

ADD Bandırma Şubesi 1994’ten beri parıldıyor

2

Sahillerde zabıta ekipleri plaj işgaline izin vermiyor

3

ÇYDD Bandırma’nın yüz akı

4

Elüstü, Adıyaman’da görevine başladı

5

Ahmet Akın’dan Çocuklara Deniz Tatili Müjdesi

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KAPSAMLI HİZMET SEFERBERLİĞİ

7

BANDIRMA'DA KALDIRIMLAR BACAK KIRIYOR!