Cumhuriyet sakinlerinin yürüyüş gurubu dağ bayır geziyor
Manyas´ın kırsal Cumhuriyet Mahallesi´nde yaşayanların oluşturduğu ekip, dağ tepe demeden yürüyüşlerini sürdürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Aralık 2020 - Çarşamba 21:44
Güncelleme: 30 Aralık 2020 21:44
Cumhuriyet sakinlerinin yürüyüş gurubu dağ bayır geziyor

Manyas´ın kırsal Cumhuriyet Mahallesi´nde yaşayanların oluşturduğu ekip, dağ tepe demeden yürüyüşlerini sürdürüyor.
Daha önceleri Pazar günleri yaptıkları bu yürüyüşleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Pazartesi gününe alan 20 kişilik yürüyüş grubu, 8-10 kilometre arası yol yürüyor.
Çoğu emekli olan ve aralarında az sayıda gencin de bulunduğu gurup, yürüyüş yaparken çevreyi inceleme olanağıda buluyor.
Kırsal Cumhuriyet Mahallesi´nden yola çıkan, Ketenlik Deresi yönünden kırsal Boğazpınar Mahallesi´ne doğru yürüyüş yapan gezi gurubu çevrede kayalık kanyonları ve yağışlar sonrası oluşan desenleri izlerken keyif alıyor.
Doğayla baş başa olmanın ve aldıkları oksijenin kendileri için bulunmaz bir nimet olduğunu söyleyen gurup üyelerinden Gürsel Tozak ve Fatma Keleş, her hafta farklı bir yönde yürüyüş yaparak yeni yerler keşfettiklerini söyledi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı