Dar sokak karanlığa teslim edildi
Bandırma İlçesi’nde Paşabayır Mahallesi Mehmetçik Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi arasındaki dar sokak bir inşaat nedeniyle yıkıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Aralık 2022 - Perşembe 21:02
Güncelleme: 22 Aralık 2022 21:33
Dar sokak karanlığa teslim edildi

Bandırma İlçesi’nde Paşabayır Mahallesi Mehmetçik Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi arasındaki dar sokak bir inşaat nedeniyle yıkıldı. 
Bir yıl kadar süren inşaatın bitmesinden sonra 75 merdivenli dar sokak yeniden yapıldı. Ancak 75 basamaklı dar sokak bitmesinin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen aydınlatma lambalarının konulmaması nedeniyle geceleri karanlığa gömülüyor. 
Paşabayırı Mahallesi’ni Mehmetçik Caddesi’yle sadece M. Akif Ersoy Caddesi’ni bağlamakla kalmayan, Susurluk, Balıkesir, Gönen, Erdek ve Karşıyaka araçlarının bulunduğu Batı Garajı’na da ulaşımı sağlaması nedeniyle önemli bir geçit olan dar sokağın en kısa zamanda aydınlatılması isteniyor.  

Haber: Erdem Özcan 

Anahtar Kelimeler: sokak karanlığa teslim edildi
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi