Darısı Başımıza Gönene düğün salonu geliyor
Gönen Karşıyaka Mahallesine yapılacak olan düğün salonu için geri sayım başladı. Yapılacak olan düğün salonunun içerisinde konaklama tesisleri de olacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Eylül 2012 - Perşembe 12:00
Güncelleme: 06 Eylül 2012 12:00
Darısı Başımıza Gönene düğün salonu geliyor
Gönen Karşıyaka Mahallesine yapılacak olan düğün salonu için geri sayım başladı. Yapılacak olan düğün salonunun içerisinde konaklama tesisleri de olacak.
Büyüyen ve gelişen Gönen sosyal alanda ihtiyaç duyulan yapıları birer birer kazanıyor. Planlaması ve projelendirilmesi tamamlanan bu yapılardan biri de Karşıyaka mahallesine yapılacak olan düğün salonu. 5 bin nüfusu ile Gönen`in ikinci büyük mahallesi durumundaki Karşıyaka, önümüzdeki aylarda önemli bir tesisi kazanmış olacak. Gönen Belediyesi tarafından keşif ve şartnamesi hazırlanan düğün salonu için geri sayım başladı. Yapımına önümüzdeki aylarda başlanacak olan Karşıyaka düğün salonu oldukça modern bir yapı olacak. Bina içinde her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda. Düğün salonu kısmı dâhil, binanın tamamının çok amaçlı kullanıma müsait yapılacak. Karşıyaka mahallesinin nüfus bakımından kalabalık bir yerleşim olduğuna değinen Başkan Yakar, "mahalle halkına verdiğim sözü yerine getirmekten dolayı mutluyum. İnşallah bittiğinde gerçekleştirilecek  açılışta mutluluğumuzu paylaşırız" dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak