Dede ve torunu trafik kazasında öldü
Bandırma-Gönen karayolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan dede ve torununa otomobil çarptı. Feci kazada dede ve torunu hayatını kaybetti.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Kasım 2021 - Cumartesi 06:38
Güncelleme: 13 Kasım 2021 06:38
Dede ve torunu trafik kazasında öldü

Bandırma-Gönen karayolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan dede ve torununa otomobil çarptı. Feci kazada dede ve torunu hayatını kaybetti. 

Kaza, gece saatlerinde Bandırma-Gönen karayolu Buğdaylı Mahallesi’nde meydana geldi.  

Edinilen bilgiye göre; Okulların tatile girmesiyle Gönen İlçesi’ne bağlı kırsal Buğdaylı Mahallesi’nde evine götürmek için Bandırma'dan gelecek torununu bekleyen Karani Mimsar (70), saat 21.00 civarında minibüsten inen 10 yaşındaki torunu Tunay Mimsar ile karşıdan karşıya geçmek istedi. Bandırma'dan Gönen istikametine giden 34 JAV 65 plakalı araç aniden yola çıkan dede ve torununa çarptı. Çarpmanın etkisiyle dede ve torunu yola savrulurken olay yerinde can verdi. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hemen ekipler sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalede dede ve torununun hayatlarını kaybettiği tespit edildi. Dede ve torunun naaşı yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: torunu trafik kazasında
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı