Define avcıları işi azıttı
İlçeye bağlı Yukarıyapıcı köyünde define ararken önlerine çıkan kayayı parçalamak için gübre ve şeker karışımlı dinamit kullanma hazırlığında içinde olan 6 define avcısı yakalandı.
Erdek Haber
Yayın: 19 Mart 2013 - Salı 00:00
Güncelleme: 19 Mart 2013 00:00
Define avcıları işi azıttı
İlçeye bağlı Yukarıyapıcı köyünde define ararken önlerine çıkan kayayı parçalamak için gübre ve şeker karışımlı dinamit kullanma hazırlığında içinde olan 6 define avcısı yakalandı.
Erdek İlçe Jandarma Komutanlığı`na yapılan bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, kaçak kazı yaptıkları tespit edilen S.A (26), V.T (30), L.G (36), S.T (31), G.Ş (45) ve İ.Ç`yi (46), define ararken önlerine çıkan kayayı hilti ve matkap yardımı ile deldikten sonra gübre ve şeker karışımından oluşan dinamit ile patlatmaya hazırlandıkları sırada suç üstü yakalandı. 
Jandarma ekipleri tarafından izinsiz kazı yapılan yerde ele geçirilen jeneratör, hilti, matkap, elektrik kabloları, gaz maskesi, piknik tüpü, kazma ve küreklere de el konuldu.
Adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?