Denetimli Serbestlik Müdürü ile Savcı Mirza´yı ziyaret etti
Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürü Bülent Demirel ile Savcı Emrah Ünal Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Nisan 2016 - Perşembe 20:06
Güncelleme: 28 Nisan 2016 20:06
Denetimli Serbestlik Müdürü ile Savcı Mirza´yı ziyaret etti

Bandırma Belediyesi´nin katkılarıyla düzenlenen Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Bandırma Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü işbirliği ile 189 denetimli serbestlik yükümlüsü ve 85 açık ceza infaz kurumu hükümlüsüne topluma kazandırılmaları için yapılan çalışmalar kapsamında Hakan Mengüç´ün anlatımıyla ?Pozitif Düşünce ve Stres Yönetimi? konulu seminer düzenlendi.
Seminere katkılarından dolayı Belediye Başkanına teşekkürlerini sunan yetkililer verilen desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirerek plaket takdim ettiler.
Kurumlar arası birlik ve beraberliği her zaman desteklediğini dile getiren Başkan Mirza, ?Kurumlarımızın bizlere sunduğu çalışmaları ve projeleri önemsiyoruz. Geçtiğimiz günlerde yapılan denetimli serbestlik yükümlüsü ve açık ceza infaz kurumu hükümlüsüne yönelik Hakan Mengüç´ün sunumuyla pozitif düşünce ve stres yönetimi seminerinin hükümlü vatandaşlarımıza olumlu katkılar sağladığını düşünüyorum.? dedi.
Başkan Mirza, konuklarına Bandırma´nın simgelerinden Bandırma Vapuru´nun maketini hediye etti.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3