Deniz Taksi seferleri yeniyıl ile birlikte değişiyor
Avşa Adası Yiğitler Mahallesi limanı, Marmara Adası ve Erdek limanlarından günlük olarak düzenlenen Deniz Taksi sefer gün ve saatlerinde değişikliğe gidildi.
Erdek Haber
Yayın: 29 Aralık 2016 - Perşembe 17:40
Güncelleme: 29 Aralık 2016 17:40
Deniz Taksi seferleri yeniyıl ile birlikte değişiyor

Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. (BADO) tarafından 20 kişilik Vip deniz taksilerle sağlanan ulaşım, hafta içi her gün sabah saat 08.30 Marmara İlçesinden hareketle, 09.00´da Yiğitler Mahallesinden kalkacak. Saat 16.00´da ise Erdek´ten hareket edecek deniz taksi seferleri Pazar günleri yapılmayacak.

Erdek ile adalar arasında deniz yolculuğu taşımacılığı işi yürüten Deniz Taksilerle, ulaşımın daha hızlı olduğu gibi fiyatında daha uygun olduğu bildirildi.
2 Ocak 2017 tarihi itibariyle, Deniz Taksi Marmara-Avşa-Erdek güzergahlarında belirlenen yeni saatlerde çalışacağı, ücret tarifesinin ise 25 liradan 20 liraya indirildiği açıklandı.

Haber : Taygun Ertan

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI