Denizde balık yerine karaca avladı
Teknesiyle balık yakalamak için denize açılan Yahya Elibol, denizde canlı bir karaca yakaladı. Çanakkalenin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesinde, balık yakalamak için teknesiyle denize açılan balıkçı Yahya Elibol, denizde balık yerine canlı
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Ocak 2012 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 11 Ocak 2012 00:00
Denizde balık yerine karaca avladı
Teknesiyle balık yakalamak için denize açılan Yahya Elibol, denizde canlı bir karaca yakaladı.
Çanakkale`nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi`nde, balık yakalamak için teknesiyle denize açılan balıkçı Yahya Elibol, denizde balık yerine canlı bir karaca yakaladı.
Sabah saatlerinde "Cansu" isimli teknesiyle Küçükkuyu Limanı`ndan denize açılan Yahya Elibol, Nusratlıaltı mevkisinin 2 mil açıklarında oltası ile avlanırken denizde bir cisim gördü.Cismin önce bir ceset olduğunu sanan Yahya Elibol daha sonra hareket ettiğini görünce yanına yaklaştı. Bir karacaile karşılaşan Elibol uzun bir uğraştan sonra hayvanı teknesine çekip Küçükkuyu`ya döndü. Orman İşletme Şefliği`ni arayan Elibol daha sonra karacayı Edremit Av ve Yaban Hayatı Koruma Merkezi`nden gelen yetkililere teslim etti. Küçükkuyu Orman İşletme Şefi Oygar Topaloğlu yaptığı açıklamada karacanın Edremit`te veterinerler tarafından tedavi edileceğini ve iyileşince tekrar doğaya salınacağını ifade etti.1 yaşında olduğu tahmin edilen karacanın köpeklerin saldırısından kurtulmak için denize atladığı düşünülüyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI