Denizde balık yerine karaca avladı
Teknesiyle balık yakalamak için denize açılan Yahya Elibol, denizde canlı bir karaca yakaladı. Çanakkalenin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesinde, balık yakalamak için teknesiyle denize açılan balıkçı Yahya Elibol, denizde balık yerine canlı
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Ocak 2012 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 11 Ocak 2012 00:00
Denizde balık yerine karaca avladı
Teknesiyle balık yakalamak için denize açılan Yahya Elibol, denizde canlı bir karaca yakaladı.
Çanakkale`nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi`nde, balık yakalamak için teknesiyle denize açılan balıkçı Yahya Elibol, denizde balık yerine canlı bir karaca yakaladı.
Sabah saatlerinde "Cansu" isimli teknesiyle Küçükkuyu Limanı`ndan denize açılan Yahya Elibol, Nusratlıaltı mevkisinin 2 mil açıklarında oltası ile avlanırken denizde bir cisim gördü.Cismin önce bir ceset olduğunu sanan Yahya Elibol daha sonra hareket ettiğini görünce yanına yaklaştı. Bir karacaile karşılaşan Elibol uzun bir uğraştan sonra hayvanı teknesine çekip Küçükkuyu`ya döndü. Orman İşletme Şefliği`ni arayan Elibol daha sonra karacayı Edremit Av ve Yaban Hayatı Koruma Merkezi`nden gelen yetkililere teslim etti. Küçükkuyu Orman İşletme Şefi Oygar Topaloğlu yaptığı açıklamada karacanın Edremit`te veterinerler tarafından tedavi edileceğini ve iyileşince tekrar doğaya salınacağını ifade etti.1 yaşında olduğu tahmin edilen karacanın köpeklerin saldırısından kurtulmak için denize atladığı düşünülüyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek’ten Dünyaya Vicdan Mesajı

2

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

3

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

4

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

5

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

6

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

7

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu