Dereceye giren krosçular İl Karmasında
Bandırma ilçesinde 20 Mart günü gerçekleştirilecek İller arası Atletizm Kros Bölge Şampiyonası için İl Karması seçmeleri yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Mart 2021 - Cuma 20:43
Güncelleme: 05 Mart 2021 20:43
Dereceye giren krosçular İl Karmasında

Bandırma ilçesinde 20 Mart günü gerçekleştirilecek İller arası Atletizm Kros Bölge Şampiyonası için İl Karması seçmeleri yapıldı.
20 Mart 2021 Cumartesi günü Bandırma´da düzenlenecek olan İller Arası Atletizm Kros Bölge Şampiyonası´nda Balıkesir´i temsil etmek üzere İl Karmasının belirlenmesi için Atletizm Kros İl Seçmesi Yarışları düzenlendi.
Kros İl Seçmesi Yarışlarına Bandırma´yı temsilen Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde Milli Sporcu ve Antrenör Mehmet Yıldırım´ın çalıştırdığı Edincikspor´lu sporculardan 29 kişilik atletizm takımı katıldı. Yarışlar sonucunda atletler 3 İkincilik, 1 üçüncülük kazandı. Ayrıca 5 sporcu da il karmasına katılmayı hak edecek dereceyi elde ederek toplamda 9 sporcu İl Karmasına Bandırma´dan katılmaya hak kazandı.
Haber Merkezi

  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Edremit'te öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

2

Erdek MYO’da kariyer festivali

3

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

4

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

5

TEB’den Borsaya ziyaret

6

Limak’a Balıkesir’den dava

7

Manyas Barajı’nda Tehlike :