DEVA olarak özgür basın sözü veriyoruz
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Erdek Haber
Yayın: 10 Ocak 2021 - Pazar 23:52
Güncelleme: 10 Ocak 2021 23:52
DEVA olarak özgür basın sözü veriyoruz

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

Yayımladığı mesajında, gazetecilerin özel gününü kutlayan DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Sever, gazeteciliğin geçmişten bu yana çok zorlu ve önemli bir görev olduğunu bir kez daha vurguladı. 

Sever, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: ?Toplumun gelişebilmesi, değişebilmesi tek bir olguya bağlı değildir. Birçok olgu içeren bu gelişim ve değişimin belki de en önemli sebeplerinden biri de haberdar etme ve haberdar olmadır. Gazeteciliğin bir başka önemli değeri de tarafsızlık ve doğruluktur. Günümüzde birçok basın kuruluşuna ambargo uygulandığı açıktır. Televizyon kanallarına dahi çıkarılacak isimlerin önceden belirlendiği, haberi yapılacak kişiler için onayların alındığı, haber yazarken doğruluktan uzak, sadece göz boyamaya yönelik, TÜİK değişen verileri ile hazırlanan haberlere yandaş olarak değerlendirilen gazetelerde rastlamak mümkün. Dileğimiz; gazetecilerimizin özgür olduğu, özgürce yazdığı, kimseden pusula alınmayan haberlerin yapılıp yazıldığı bir Türkiye olmasıdır. Bunun için çalışıyoruz ve bunun teminatını da tüm gazeteci arkadaşlarımıza veriyoruz. Herkesin, istediğini yazabildiği daha özgür zamanlar dileği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü içten dileklerimle kutluyorum.? 

Haber : Tuncay ERtan

  • Pazartesi 2.1 ° / -6.1 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Salı 5.1 ° / -4.4 ° false
  • Çarşamba 8.5 ° / 1.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırma’da 2025 Yılında Uyuşturucuya Geçit Yok: 97 Tutuklama

2

CHP Erdek İlçe Kadın Kolları’ndan Dayanışma Buluşması

3

Bandırmaspor-Pendikspor: 4-1

4

Gemici yeniden başkan

5

Burak Dalgın İYİ Parti’de

6

Erdek’te Karne Heyecanı: 2.905 Öğrenci Ara Tatile Girdi

7

Denizcilik Fakültesi’ne yeni dekan