Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DEVA İl Başkanlığı’na Mehmet Ergül getirildi

DEVA İl Başkanlığı’na Mehmet Ergül getirildi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir’in Genel Seçimler incesi Milletvekili Aday adaylığı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir’in Genel Seçimler incesi Milletvekili Aday adaylığı başvurusu yapması sonucunda boşalan İl Başkanlığı Koltuğuna vekaleten, Partinin Genç İl Sekreteri Mehmet Ergül getirildi. 
DEVA Parti İl Başkanlığı’na getirilen Ergül, sıcağı sıcağına yaptığı ilk açıklamasında, 14 Mayıs tarihinin ülkemiz için çok kritik bir eşik olduğunu açıkladı. 
Üstlendiği görevin ağırlığının farkında olduğuna değinen Ergül “İnşallah bugünden itibaren seçimlere kadar yoğum bir program ile Milletvekili Aday adaylarımız ve Teşkilat mensuplarımız ile sorunsuz, sıkıntısız, özverili bir seçim takvimi geçireceğiz. İl Başkanlığımızın organizasyonunda çeşitli programlar düzenleyeceğiz ve vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. İnşallah 14 Mayıs gecesi de zaferimizi hep beraber kutlayacağız. 15 Mayıs sabahı ise vazife şuuru ile kolları sıvayıp memleketimizi bu sıkıntılı günlerden kurtarmak için icracı olarak çalışmalara başlayacağız. Bu süreçte vatandaşlarımızdan istirhamım lütfen ellerini vicdanlarına koyarak oylarını kullanmak için sandıklara gitsinler. Ülkenin zenginliği, refahı, çocuklarımızın aydınlık geleceği için millet ittifakı ve DEVA Partisi’ne oylarını versinler.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı