Diş´te randevular iptal: Ağrısı olana bakım var
Sağlık Bakanlığı, koronavirüs salgını açısından en riskli meslek gruplarından olan diş hekimlerinin, poliklinik randevularını iptal etti.
Sağlık Haber
Yayın: 19 Mart 2020 - Perşembe 12:55
Güncelleme: 19 Mart 2020 12:55
Diş´te randevular iptal: Ağrısı olana bakım var

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs salgını açısından en riskli meslek gruplarından olan diş hekimlerinin, poliklinik randevularını iptal etti.
Sağlık Bakanlığı tarafından alınan bu karar doğrultusunda, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Diş Poliklinik randevuları da iptal edilmiş oldu. 

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi bünyesinde çalışan 3 Diş Polikliniğinde sadece acil durumlardaki hastalara hizmet verilecek.
Sadece akut geçmeyen ağrı ve travma gibi çok acil durumlarda diş polikliniklerinde hizmet verilecek.
Türk Diş Hekimleri Birliği´nin vatandaşları acil olmayan diş tedavileri dışında, geçiş dönemi süresince kurumlara başvurmamaları önerisinde bulunmuştu. Bilim Kurulu´nun değerlendirmelerinin ardından Sağlık Bakanlığı, hastalığın ülkedeki yayılımını durdurmak, sağlık kuruluşlarındaki yoğunluğun en aza indirilmesi, sağlık personelinin üzerindeki yükü en aza indirmek amacıyla bir dizi tedbirler aldı. Bu tedbirler kapsamında en riskli meslek gruplarından olan diş hekimlerinin görev yaptığı poliklinik randevuları geçici süreyle iptal edildi.
Haber : Tuncay Ertan

  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 30 ° / 11.5 ° Güneşli
1

İYİ Partili Çömez’den Yeni Erdek'e ziyaret

2

Çömez’e Erdek’te sevgi seli

3

Halil Çolakoğlu Erdek’te anıldı

4

Erdek, kurtuluşunu kutladı

5

Eski jandarma binası yıkılıyor, polis karakolu geliyor

6

7. BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR!

7

Erdek’ ve Bandırma'da kim, hangi takımı tutuyor?