Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Doğanlar Köyü sahil bandı tamamlandı

Doğanlar Köyü sahil bandı tamamlandı

İlçemiz Doğanlar Köyünde bir süredir devam eden sahil yürüyüş bandı inşaatı biterek hizmete girdi.

İlçemiz Doğanlar Köyünde bir süredir devam eden sahil yürüyüş bandı inşaatı biterek hizmete girdi.
Erdek Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Doğanlar Köyü sahili yürüyüş bandı yapım işini üstlenen Çakırhanlılar Limited Şirketi, yürüyüş bandı yapım işini bitirdi.
Eylül 2010 ayında Köylere Hizmet Götürme Birliği`nce ihaleye çıkarılan Doğanlar Köyü 1. etap 500 metrelik sahil yürüyüş bandı yapım işini 22 bin 500 liraya Çakırhanlılar Limited Şirketi kazanmıştı.
İhaleyi kazanan şirket, 800 metre uzunluğunda sahil şeridine sahip Doğanlar Köyü`nde, 1 etap 500 metrelik sahil yürüyüş bandı zemini kilit parke taşı ile kapladı.
Devamı sahife 6'da
Yapım işi biten, sahil bandında yolun her iki tarafının aydınlatılması için 30 tane aydınlatma direği satın alındığını söyleyen Doğanlar Köyü Muhtarı Ramis Golagan, 800 metre uzunluğunda olan Doğanlar Köyü sahil yürüyüş bandı yapım çalışmalarında, kum, çakıl, çimento ve işçiliğin bir bölümünün, yaklaşık 4 bin lira gibi bir paranın da köyün bütçesinden karşıladıklarını belirtti.
Köye sahil yürüyüş bandı kazandırılmasında emeği geçen, Erdek Kaymakamı aynı zamanda Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı İsmail Kaygısız, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek ve AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay`a teşekkür eden Golagan, yol yapım çalışmalarında titiz bir çalışmayla, yapım işini kısa sürede tamamlayan Çakırhanlılar Limited Şirketi yönetim kurulu ile çalışanlarına başarı dileğinde bulundu.
Tamamı 800 metre uzunluğunda olan Doğanlar Köyü sahili yürüyüş bandının 500 metrelik bölümünden sonra, sırada 2. etap 300 metre uzunluğunda sahil yürüyüş bandı işinin kaldığını kaydeden muhtar Golagan, "İnanıyorum ki, biz köylere yardımlarını esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşlar ile yerel siyasetçilerin gayretleriyle, 2011 yılı yaz sezonu gelmeden yapımını bekleyen 300 metrelik sahil yürüyüş bandının da yapılıp, köy halkının yanı sıra köye gelen tatilcilerin hizmetine sunulacak. Dolayısıyla köyün turizmine katkı yapacak bu yatırımlardan köy halkı fazlasıyla nasiplenecektir." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı