Dönmez ve Kaptanoğlu, eski KEV Özel Lisesi’ni anlattı
Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Anadolu Lisesi’nin kurucu müdürü Şevket Dönmez, Bandırma’daki bir yakınını ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Ocak 2025 - Perşembe 11:31
Güncelleme: 09 Ocak 2025 11:31
Dönmez ve Kaptanoğlu, eski KEV Özel Lisesi’ni anlattı

Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Anadolu Lisesi’nin kurucu müdürü Şevket Dönmez, Bandırma’daki bir yakınını ziyaret etti. Halen yaşamını Mustafakemalpaşa’da sürdüren, 1986-1991 yılları arasında okul müdürlüğünü üstlenen Dönmez, “O yıllarda okulumuzda çok kaliteli bir eğitim-öğretim vardı. İngilizce ağırlıklı eğitim veren okulumuza sınavla öğrenci alınırdı” dedi.

İngiltere’de de İngilizce eğitimini geliştirdiğini belirten 82 yaşındaki Dönmez, gençlik yıllarında masa tenisi, basketbol ve futbol oynadığını vurguladı.

2001-2004 yılları arasında okul müdürlüğü görevinde bulunan Ö. Lütfü Kaptanoğlu da, “O dönemde okulumuzda deneyimli ve başarılı öğretmenler görev yapıyordu. O yıllarda okulumuzdan mezun olan öğrenciler, bugün çok önemli mesleklerde bulunuyor” diye konuştu.

Bandırma doğumlu olan Kaptanoğlu, Bandırmaspor’un bu yılki başarılarından mutluluk duyduğunu belirterek, bordo-beyazlı takıma başarılar diledi.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Dönmez Kaptanoğlu Lisesi’ anlattı
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Erdek'te 103. Kurtuluş Yılı Coşkuyla Kutlanacak

2

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

3

AK Parti Erdek İlçe Yönetim Kurulu belli oldu, görev dağılımı yapıldı

4

Şahinburgaz’a anaokulu

5

Şahinburgaz’da müsilaj!

6

Erdek Öğretmenevi’nde dolu geçen sezon

7

Erdek'te eğitim güvenle yükseliyor