Düğünde 17 kişi sivrisinek ilacından zehirlendi
Manyas İlçesi Çamlı mahallesinde bir düğüne katılan konuklardan 17 kişi sivrisinek ilacından zehirlendi.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Temmuz 2015 - Pazartesi 06:19
Güncelleme: 27 Temmuz 2015 06:19
Düğünde 17 kişi sivrisinek ilacından zehirlendi

Manyas İlçesi Çamlı mahallesinde bir düğüne katılan konuklardan 17 kişi sivrisinek ilacından zehirlendi.
Çeltik ekili alanlara fazla atıldığı öne sürülen sivrisinek ilacının rüzgarla düğün alanına yayılmasıyla zehirleme olayının yaşandığı öne sürüldü.
Manyas´ın Çamlı Mahallesi´nde bulunan çeltik ekili alanlarda sivrisinek üremesini engellemek amacıyla dün akşam Manyas Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerince rutin ilaçlama yapıldı. Sivrisinek ilacı rüzgarın da etkisiyle düğün yapılan alana ulaştı. Buradaki 17 kişi rahatsızlandı.
Manyas Devlet Hastanesi´ne kaldırılan vatandaşlar burada ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi. Jandarma mahallede yaşanan zehirlenme olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber : Süleyman Özaydın

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı