Dünya Barış Günü Edremit’te kutlandı
1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Edremit Belediyesi ve Edremit Kent Konseyi tarafından düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan ve orkestrası konseri yoğun ilgi ile karşılandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Eylül 2021 - Cuma 22:25
Güncelleme: 03 Eylül 2021 22:25
Dünya Barış Günü Edremit’te kutlandı

1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Edremit Belediyesi ve Edremit Kent Konseyi tarafından düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan ve orkestrası konseri yoğun ilgi ile karşılandı. 
1 Eylül Dünya Barış Günü, pandemi nedeniyle 1 yıllık aranın ardından Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde yeniden kutlandı. Edremit Belediyesi ve Edremit Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinlikte ünlü bestekar ve şair Ahmet Selçuk İlkan ve orkestrası Altınoluk Cumhuriyet Meydanı’nda sevenleri ile buluştu. 
Ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan, birçok ünlü sanatçı tarafından seslendirilen bilinen şiirlerini orkestrası eşliğinde okurken, aşka ve barışa dair şiirleri büyük bir beğeni ile karşılandı. 
Konser sonunda etkinliğe katkılarından dolayı hayırsever iş insanlarına plaket takdim edildi. 
 Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Dünya Barış Edremit’ kutlandı
  • Pazartesi 26.8 ° / 15.2 ° false
  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı