Dünyanın en büyük kanaryaları Edremit´te yarıştı
Edremit Belediyesi´nin ev sahipliği yaptığı dünyanın en büyük Yorkshire Kanarya Yarışması Güre Atatürk Spor Salonu´nda düzenlendi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Ekim 2018 - Salı 10:12
Güncelleme: 23 Ekim 2018 10:12
Dünyanın en büyük kanaryaları Edremit´te yarıştı

Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü tarafından gerçekleştirilen yarışmaya 2 binin üzerinde kanarya katılarak ?Best Seven? olmak için yarıştı. Kanarya severlerin ilgi gösterdiği yarışmada İngiliz, İtalyan ve Belçikalı 3 hakem jüri üyeliği yaptı. Duruş, ses ve renklerinin canlılığına göre derecelendirilen kanaryaların 22´si ödül aldı. Ödülleri sahiplerine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka verdi.
Başkan Saka, ?Herhalde bugüne kadar Türkiye´de düzenlenenler arasında en çok kuşun katıldığı yarışma oldu. Türkiye rekoru olduğu söyleniyor. Bu kadar insanı buraya topladık. Edremit´in tanıtımına ve turizmine bundan daha büyük katkı olamaz.? dedi.
Yarışmanın birincisi İzmir´den gelen yarışmacı Süleyman Çağlar olurken, Çağlar birinciliğin yanı sıra yarışmada 12 derece aldı.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı