Dursunbey Belediyesi gönülleri ısıtıyor
Dursunbey Belediyesi, yaşlıların en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Ekim 2017 - Pazartesi 17:00
Güncelleme: 23 Ekim 2017 17:00
Dursunbey Belediyesi gönülleri ısıtıyor

Dursunbey Belediyesi, yaşlıların en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Belediyeye bağlı ekipler sobasını yakamayan yaşlıların sobalarını yakarak hem evleri hem de gönülleri ısıtıyor.
Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren, evde bakım, temizlik ve tadilat hizmetleri ekipleri, yaşlıların ihtiyaç duydukları konularda, her an yanlarında bulunarak gündelik yaşamlarını daha kolay bir hale getirmeye devam ediyor.
Sabah saatlerinde gündelik olarak belirlenen evlere ziyaretlerini gerçekleştiren ekipler, yaşlıların odun, kömür gibi yakacak malzemelerini taşıyor ve sobalarını yakıyorlar.
Konu hakkında açıklamam yapan Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan, ?Belediye olarak başkanımızın talimatı ile her zaman olduğu gibi yaşlılarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yaşlılarımızın sobalarını yakma hizmetimiz devam ediyor. Bu yıl 48 yaşlımızı tespit ederek bu hizmetten faydalandırıyoruz. Ekiplerimiz sabah ve akşam saatlerinde evleri ziyaret ederek sobaları yakıyorlar.? dedi.
Hizmetten yararlanan yaşlı vatandaşlarda duydukları memnuniyeti dile getirerek Dursunbey Belediyesi´ne teşekkür ediyor.
Haber Merkezi

  • Salı 21.1 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.5 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 17.3 ° / 11.5 ° false
1

Kaymakam Hasan Göç, çocuklarla birlikte çevre temizliği yaptı

2

Denizcilik Fakültesi’nde bröve töreni

3

Kasım Ayı Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı

4

Bir Vizyonun Öncüsü: Çetin Günay ve Kalitenin Adresi

5

Heka Store: Aydınlatmanın Zarif Dokusu ve Ahşabın Sıcaklığı

6

Güzelliğin Yeni Dili: TAKMA TAKMA ile Kendinizi Özgürce İfade Edin

7

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını açıkladı