Dursunbey atıksu tesisine sahip ilçeler arasına girdi
Dursunbey'e kazandırılan Atıksu tesisi önünde gerçekleşen törende konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir genelinde arıtma tesisi bulunan 9. ilçenin Dursunbey olduğunu söyledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Mayıs 2015 - Cumartesi 17:55
Güncelleme: 23 Mayıs 2015 17:55
Dursunbey atıksu tesisine sahip ilçeler arasına girdi

Dursunbey'e kazandırılan Atıksu tesisi önünde gerçekleşen törende konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir genelinde arıtma tesisi bulunan 9. ilçenin Dursunbey olduğunu söyledi.
Bu tesis sayesinde Dursunbey'in artık atık sular ile çevresini kirletmeyeceğini belirten Uğur, tesisin karşısında bulunan çöplük alanının da verdiği talimatlar sonucu kaldırılacağını söyledi.
Konuşmaların ardından tesisin açılış kurdelesini kesen Uğur ve beraberindeki heyet daha sonra arıtma tesisinde incelemelerde bulundu. Suyun giriş ve çıkışından alınan numuneleri inceleyen Uğur, aradaki fark karşısında şaşırdığını belirtti. Tesisi Dursunbey için hayırlı olmasını dileyen Uğur, emeği geçenlere teşekkür etti.
Muhtarlardan Uğur'a teşekkür ve çiçek takdimi
Dursunbey'de Büyükşehir ve İlçe Belediyesinin yatırımlarını inceleyen Başkan Edip Uğur, Karayollarının gerçekleştirdiği İstasyon yolu yol genişletme ve Büyükşehir'in yaptığı Simav grup yolu asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak istasyon yolunda inceleme yapan Uğur, çalışanlardan yol hakkında bilgi aldı. Daha sonra kesilen kurbanın ardından dua edilirken Uğur ve beraberindeki heyet Simav grup yoluna geçti.
Burada devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Uğur, yolun genel yapısı ve yapılacak asfaltlama alanı hakkında bilgi istedi.
Daha sonra asfaltlama çalışmalarını inceleyen Uğur, Resuller Mahallesinde bölge muhtarları tarafından karşılandı. Burada muhtarlar yılardır çile haline gelen yolun asfalt çalışmalarının başladığı için Edip Uğur ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.
Muhtarlar ile sohbet eden Uğur, standartlar üzerinde bir yol çalışması yürüttüklerini, 2 yıl sonra ise ikinci kat asfalt atarak bu yolun evladiyelik olmasını hedeflediklerini belirtti.
Bir süre muhtarlar ile sohbet eden Uğur daha sonra, Beyel Mahallesinde ziyaretlerde bulundu.

  • Çarşamba 23.5 ° / 14 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 19.9 ° / 15.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.5 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Başkan Karışık’tan muhtarlarla birlik ve beraberlik yemeği

2

Bandrmaspor’da olağanüstü genel kurul kararı

3

Çömez, Bandırma Limanı’ndaki hayvan tahliyesini gündeme taşıdı

4

Manyaslı yazar Nuray Deri, edebiyatın gözdesi

5

İYİ Parti’den Yeni Erdek’e ziyaret

6

OTOPARKTA DİLENMEK TATLI GELDİ

7

Erdek’te Ev Yangını Korkuttu