?E-YATIRIM SİSTEMİ? SEMİNERİ
Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen ?e-yatırım sistemi? semineri açılış töreni Ayvalık Cunda Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Ağustos 2018 - Salı 08:45
Güncelleme: 07 Ağustos 2018 08:45
?E-YATIRIM SİSTEMİ? SEMİNERİ

Ayvalık Cunda Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen ?e-yatırım sistemi? seminerinin açılış törenine Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanı Orhan Ergün, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Ayvalık İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mete Erbatur, Seminer Eğitim Yöneticisi Aynur Gültekin, öğretim görevlileri ile İl Millî Eğitim Müdürlüklerinde İnşaat Emlak ve Yatırım Bürolarından sorumlu İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı, şube müdürü ve veri giriş sağlayan personel katıldı.
Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen ?e-yatırım sistemi? semineri, Ayvalık Cunda Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Abdulaziz Yük´ün otel hakkındaki sunumları ile başladı. Seminer Eğitim Yöneticisi Aynur Gültekin´in ?e- yatırım? seminerine yönelik genel bilgilendirme konuşmalarının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanı Orhan Ergün´ün konuşmaları ile devam eden program, öğretim görevlilerinin ?e-yatırım sistemi? ile ilgili sunumları ile sona erdi.
81 ilden 214 kursiyerin katılımları ile 06-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında 5 gün 30 saat sürecek olan ?e-yatırım sistemi? semineri, 10 Ağustos 2018 Cuma günü gerçekleştirilecek sertifika dağıtım töreni ile son bulacak.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: YATIRIM SİSTEMİ SEMİNERİ
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak