Ecdada mektup yarışması
Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, 11-14 yaş kategorisinde Gençlerden Ecdada Mektup Yarışmasına katılarak Balıkesir il genelinde 3. olan Elanaz Canbaz'ı kutlayıp hediye verdi.
Erdek Haber
Yayın: 05 Haziran 2015 - Cuma 17:22
Güncelleme: 05 Haziran 2015 17:22
Ecdada mektup yarışması

Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, 11-14 yaş kategorisinde Gençlerden Ecdada Mektup Yarışmasına katılarak Balıkesir il genelinde 3. olan Elanaz Canbaz'ı kutlayıp hediye verdi.
Gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak tarih şuurunun toplumda yerleşmesini sağlamak amacıyla, Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl 3. kez düzenlendi. Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup” sloganıyla başlatılan yarış manın sonuçları belli oldu. 

Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çanakkale ve Sarıkamış'ın 100. Yılında 100 Bin Mektup sloganıyla hayata geçirdiği "Gençlerden Ecdada Mektup" yarışmasında 11-14 yaş kate gorisinde, Balıkesir İl genelinde yarışmaya katılan 21 bin 577 yarışmacı arasında 3. olan 18 Eylül Ortaokulu öğrencisi Elanaz Canbaz`ı makamında kabul etti.
Canbaz'ı başarısından dolayı kutlayan Kaymakam Demirelli, hediye vererek taltif etti.
Haber : Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: Ecdada mektup yarışması
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım